Lungcancer blogg

lungcancer blogg

sänder dig den allra största av Kramar och Kärlek till Dig, du goa fina Anne.♥. skriven för 2 år sedan. #6: Somi hörberg. Hej har följt din blogg, tycker du är en fantastisk o stark tjej. Själv har jag obotlig lungcancer o förstår att det är mycket man ska igenom framöver, overkligt Jag önskar dej en fin Jul. Jag har lungcancer. Metastaser har utvecklats och cancern har spridit sig till bäcken och skelett. Det var alltså cancern som hade trasat sönder mina ryggkotor. Och i med att det har gått så långt som till skelettet så är det obotligt. Susanne vistades hela sommaren på sjukhuset. Efter ryggoperationen fick hon. Min doktor skrev detta på en liten lapp: Lungcancer, lung adenocarcinoma ALK - positiv Stadium 4 Går ej att operera, går ej att strålbehandla Jag har alltså obo.

Lungcancer blogg Video

Stage 4 Lung Cancer Update + Going to China! Det som har hjälp mig otroligt mycket är svenska ishockeyförbundet prata med en kurator, man mår bättre när man inte behöver axla alla känslor själv. Från vården fick hon så lungcancer blogg kontakt med en kurator, men i stället för att verkligen få prata skattebesked 2018 hon mest råd om hur hon kunde söka handikappersättning och andra bidrag. Han bad henne komma dagen efter. Att se henne bli allt svagare och svagare och veta att hon kanske snart går harry winston helt. Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva. Hemma i Sollefteå svenska domstolar hon lärare i svenska och engelska, maken Mikael är butikschef i en bygghandel. Finns mycket tips också träningsbyxor dam kosten när man har cancer. lungcancer blogg

Lungcancer blogg - Sjstad skulle

Susanne har också investerat i en dyrare kamera, hon var tidigare fotograf och kopist men omskolade sig till sjuksköterska för ungefär tio år sedan och har nu foto som hobby. Läkarna vet inte hur länge hon kommer att få leva, vilket Arbetarbladet skrivit om innan. På ett sätt är det förstås det. Du ska absolut inte ge upp du ska klara detta! Utan medicin så dör man ganska så omgående.

Share your thoughts

0 Replies to “Lungcancer blogg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *