Leo razzak

leo razzak

Bonusfamiljen-aktuella Leo Razzak: ”Folk vill se mig som en förortskille”. Skådespelare, social entreprenör, föreläsare, reporter, producent, sommarpratare att definiera Leo Razzak är näst intill omöjligt! Just nu syns han som Sebastian i succéserien Bonusfamiljen. Vi pratar karriär, film och förebilder med. Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Leo Razzak (@leorazzak). Leo Razzak kan konsten att engagera såväl ungdomar från utsatta områden som politiker och näringslivstoppar. Den frågvisa bråkstaken har vuxit upp och säger han att han inte har något mer att bevisa.

Leo razzak Video

#värstafördomen Leo Razzak

Leo razzak - visste inte

Han tycker sig se en rädsla för det som är annorlunda inom både politik och näringsliv. Men det definierar inte mig. Leo Razzak kan konsten att engagera såväl ungdomar från utsatta områden som politiker och näringslivstoppar. Om Leo Razzak Inspiratör som föreläser såväl i Riksdagen som på högstadieskolor om hur mångfald kan användas ur ett affärsperspektiv. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.

Leo razzak - bort

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster? Jag grät mycket när pappa stod och talade inför alla människor som samlats. Vi brukade skoja om vilka som skulle hamna på plattan, vilka som skulle bli gangsters och vilka som skulle dö, säger Leo Razzak i sitt Sommar i P1. Ruben Östlund Lör 19 aug kl Men det definierar inte mig. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. leo razzak

Share your thoughts

0 Replies to “Leo razzak”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *