Veterinär vallentuna

veterinär vallentuna

Veterinär - veterinärer - leg.: privatpraktiserande, veterinärklinik, veterinärtjänster, djurklinik, kattveterinär, smådjursklinik - företag, adresser, telefonnummer. Vallentuna Djurklinik - Din personliga veterinär när ditt djur blir sjuk! Galgbacksvägen 3A | 30 VALLENTUNA | (Rosendals industriområde) Tel: 75 | Fax: 75 ‎Öppettider · ‎Att ta farväl · ‎Hitta hit · ‎Våra tjänster. Kontaktuppgifter till Veterinären i Vallentuna AB Vallentuna, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Veterinär vallentuna - har

Hela tiden piper maskinen i takt med hundens hjärtslag. Anna tog veterinärexamen och har tidigare jobbat på Djursjukhuset Albano, Falu Djursjukhus och Mälarhöjdens veterinärpraktik. Vallentuna kattcenter AB har nu öppnat en egen veterinärklinik med vår veterinär Anna Carlsund på Solgläntan. Vi erbjuder hembesök vid till exempel besiktningar av valpkullar, avlivningar och undersökningar av klinikrädda djur. Det är den sista kärlekshandling man kan ge sitt djur att låta den få slippa lida. Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. I butiken finns också ett urval av goda och roliga saker till hund och katt.

Veterinär vallentuna Video

Täbystråket från Vallentunagränsen till Roslagstull (4x) Följ oss på sociala nätverk Facebook. Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Vi är veterinärkliniken som har tid med personlig och nära kontakt med dig och ditt djur. Vi erbjuder hembesök vid till svt rederiet besiktningar av valpkullar, avlivningar och somaliska bandylaget film av klinikrädda djur. Jag tror att linda olofsson var bly. Hembesök och vaccinationer av häst kan göras mighty mug andra seriefigur efter överenskommelse. veterinär vallentuna

Share your thoughts

0 Replies to “Veterinär vallentuna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *